Ο Γιώργος Πάχος παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι του με τίτλο «Μάσκα»

Η «Μάσκα» αποτελεί το πρώτο τραγούδι του Γιώργου Πάχου, ενός νέου δημιουργού που γράφει στίχους, συνθέτει μουσική αλλά κι ερμηνεύει.

Σε μια περίοδο πανδημίας ο τίτλος προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Η συγκυρία τυχαία αφενός γιατί το κομμάτι γράφτηκε σχεδόν ένα χρόνο νωρίτερα αλλά και αφετέρου γιατί ο Γιώργος «μπήκε» στο στούντιο, αρκετά πριν αντιληφθούμε την ύπαρξη του ιού.

Στην πραγματικότητα όμως το τραγούδι γράφτηκε το καλοκαίρι του 2019, μια εποχή που οι μάσκες θύμιζαν μόνο «αποκριές» και δεν περίμενε κανείς να απασχολούν την καθημερινότητά ολόκληρου του πλανήτη.

Η «μάσκα» για τον δημιουργό είναι ένα αντικείμενο που κρύβει την πραγματική έκφραση, τον μορφασμό και το συναίσθημά του ατόμου. Μέσα από το τραγούδι του ο Γιώργος, ζητάει την αλήθεια, την πίστη στον εαυτό και στην προσωπική δύναμη του καθενός, διεκδικεί τη συντροφικότητα και το «μαζί» καθώς και τονίζει τη λήψη της ευθύνης για την αλλαγή της εξωτερικής πραγματικότητας και της ζωής.

Στίχοι – Μουσική: Γιώργος Πάχος

Ενορχήστρωση, Μίξη, Mastering και επιμέλεια video: Δημήτρης Λιόλιος

Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCRomcfj4p3I5YpzWyeKRl6A

Φωνητικά: Παναγιώτα Μπιρμπάκου

Solo φωνητικά: Άννα Σαράντη

P.R.- A&R Support: Tommy D’acquisto, Αλέξανδρος Σουλτανίδης.

SUPPORTED BY: SUS 4, MUSIC MIRROR RECORDS

Facebook: https://www.facebook.com/giwrgos.ph

Instagram: https://www.instagram.com/giwrgosph/?…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.