Οι προτεραιότητες και οι σχεδιασμοί του νέου δημάρχου Ιεράπετρας (Ηχητικό)

Προσωρινή παράταση 10 ημερών για τις κατεδαφίσεις στο παραλιακό μέτωπο

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 12πμ – 2μμ στην εκπομπή του Γιώργου Λαμπράκη (Λεβέντη) στον PLANET 90,6 στην Ιεράπετρα παραβρέθηκε ο νέος Δήμαρχος Ιεράπετρας Μ. Φραγκούλης σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Σαράντα μέρες» μετά την εκλογή του ως Δήμαρχος Ιεράπετρας, ο κ. Μανώλης Φραγκούλης μίλησε στο radio PLANET 90,6 σε μια εκτενή συνέντευξη μέσα από την οποία προέκυψαν πολλά νέα στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος και η ομάδα του έχουν κινηθεί μέχρι τώρα αλλά και πως ξεκίνησε η νέα δημοτική πενταετή περίοδος από πρώτης Ιανουαρίου του 2024.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Δήμαρχος ξεδίπλωσε το όραμα του για την νέα δημοτική περίοδο που έχει αρχίσει και για όσα σχεδιάζει να κάνει για τον τόπου μας.
Ο νέος Δήμαρχος Ιεράπετρας έδωσε και μια πρώτη εικόνα για τα όσα σχεδιάζει να κάνει απ’ τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα στον δημαρχικό θώκο της Ιεράπετρας.

Ο ίδιος την συνέντευξη του ανέφερε ότι έχει προσπαθήσει να ενημερωθεί όσο καλύτερα μπορεί για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Δήμο Ιεράπετρας μέσα από πολλές συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με φορείς εντός και εκτός Ιεράπετρας.
Ο κ. Φραγκούλης αναφέρθηκε και σε μια σειρά από έργα που έχουν υλοποιηθεί (είτε σχεδιάζονται) στα οποία ο ίδιος και η ομάδα του σκοπεύουν να παρέμβουν και να αλλάξουν τις κατευθύνσεις τους.

Ιδιαίτερο βάρος έδωσε στην προοπτική συνεργασιών με πρόσωπα είτε από άλλους συνδυασμούς είτε δημοτών, είτε και Ιεραπετριτών που ζουν εκτός της περιοχής και θέλουν να βοηθήσουν είτε με τις ιδέες είτε με το έργο τους. Υπάρχουν αρκετοί, όπως είπε, που έχουν δείξει πως ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στο έργο της επόμενης πενταετίας και ο ίδιος απεύθυνε κάλεσμα και σε οποιονδήποτε άλλο ή άλλη έχει ενδιαφέρον για τα κοινά να το κάνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.