Οικονομική ενίσχυση για την ολοκλήρωση των εργασιών του γηροκομείου Ιεράπετρας

Συνάντηση Θ.Καλαντζάκη - Στ. Αρναουτάκη

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία της Αντιδημάρχου, κας Χρυσας Χατζημαρκάκη. Συζητήθηκαν αναπτυξιακά θέματα και έργα που αφορούν τον Δήμο Ιεράπετρας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε μεταξύ άλλων:

« Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον Περιφερειάρχη κατά τη διάρκεια της οποίας τον ενημερώσαμε για τις εξελίξεις αναφορικά με τη μονάδα φιλοξενίας ηλικιωμένων στην Ιεράπετρα, αλλά και  για την πορεία των εργασιών που πραγματοποιούνται στο κτίριο που θα στεγάσει το γηροκομείο.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Δημοτική Αρχή, θέσαμε σε άμεση προτεραιότητά μας τη δημιουργία ενός ποιοτικού και σύγχρονων προδιαγραφών γηροκομείου, που θα προσφέρει με ασφάλεια όλες τις ανέσεις στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Για τη γρήγορη υλοποίησή του, έχοντας στα χέρια μας τη μελέτη του γηροκομείου, αιτηθήκαμε προς την Περιφέρεια επιπλέον οικονομική ενίσχυση ύψους 315.000€ για την ολοκλήρωση των εργασιών η οποία και έγινε αποδεκτή.

Ευχαριστώ́ τον Περιφερειάρχη,κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για χρηματοδότηση και για την αγαστή συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.