Ξεκίνησε η μετακόμιση της βιβλιοθήκης στο χώρο του παλιού Δημαρχείου

Ξεκίνησε η μεταφορά της βιβλιοθήκης της Ιεράπετρας μας στο νέο της χώρο, στο παλιό Δημαρχείο της Ιεράπετρας όπου θα φιλοξενηθεί μαζί με το νέο Ψηφιακό Μουσείο.

Λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων υπήρξε και υπάρχει μια καθυστέρηση ευνόητη και επιβεβλημένη αλλά το πρώτο βήμα έγινε.

Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Ρουμελωτάκη και Μανώλης Γεωργαλάκης τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά όπως ευχαριστούμε θερμά και το Δήμαρχο Θεόδοση Καλατζάκη όπως και την αρμόδια αντιδήμαρχο Χρύσα Χατζημαρκάκη.

Με την μετεγκατάσταση της βιβλιοθήκης μπαίνουμε σε μια νέα εποχή με σεβασμό και ευθύνη όμως, απέναντι στο παλιό αφού θα αποθησαυριστεί ένα μεγάλο κομμάτι της πολιτιστικής Κληρονομιάς μας.

Θα χρειαστεί ακόμη χρόνος και πολύ δουλειά γιατί κάθε βιβλίο θα ταυτοποιείται ηλεκτρονικά πριν τοποθετηθεί στο ανάλογο ράφι κι έτσι σταδιακά θα επαναλειτουργήσει η βιβλιοθήκη στο νέο της χώρο.

 

Με εκτίμηση
Μορφωτική Στέγη Ιεράπετρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.