“Νιώθουμε υπερήφανοι και καμαρώνουμε για όλα τα παιδιά μας” χαιρετισμός του Διευθυντή β΄ Εκπαίδευσης

Χαιρετισμός του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Αθ. Κατσαγκόλη εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων:

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, που κατάφεραν κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες πανδημίας να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια που έχουν από καιρό αρχίσει. Αντιμετώπισαν με θάρρος τους κινδύνους και τις δυσκολίες της νόσου COVID-19 και είναι αξιέπαινοι.

Γι’ αυτή την προσπάθεια, όμως, αξίζουν εξίσου θερμά συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς μας, όπως και στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών, καθώς στήριξαν έμπρακτα από κοινού τα παιδιά μας στον αγώνα τους.

Σίγουρα οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μία από τις πρώτες μεγάλες προκλήσεις και δοκιμασίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας σε ένα ‘ταξίδι’ μακρύ, δύσκολο και απαιτητικό για την επίτευξη των στόχων τους. Βέβαια, δεν είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία, για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Είναι απλά ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι στον κόσμο της γνώσης. Θα τους δοθούν πολλές ακόμη ευκαιρίες. Ας οπλιστούν με επιμονή, αποφασιστικότητα και πίστη στις δυνάμεις τους για την ευόδωση των στόχων τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές και τις μαθήτριες μας που συμμετέχουν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις να επιδείξουν τη δέουσα ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Τους καλούμε να εμπιστευτούν τις δυνάμεις και τις γνώσεις που αποκόμισαν και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να πετύχουν το στόχο τους. Νιώθουμε υπερήφανοι και καμαρώνουμε για όλα τα παιδιά μας, γιατί αυτά αποτελούν το αισιόδοξο παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον της κοινωνίας μας. Χωρίς αμφιβολία, με το ταλέντο και τις δεξιότητες τους θα μπορέσουν να χτίσουν μια κοινωνία πιο εύρωστη και πιο δίκαιη για όλους.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ενημερώνουμε ότι ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Αθανάσιος Κατσαγκόλης, θέλοντας να ευχηθεί διά ζώσης «καλή επιτυχία» στους μαθητές και τις μαθήτριες, θα επισκεφθεί πριν την εκφώνηση των θεμάτων τα εξεταστικά κέντρα Λασιθίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΓΕΛ Λασιθίου

  • Δευτέρα 14/6/2021, 7.45: επίσκεψη στο 1ο & 2ο ΓΕΛ Αγ. Νικολάου.
  • Τετάρτη 16/6/2021, 7.45: επίσκεψη στο ΓΕΛ Μακρύ Γιαλού.
  • Παρασκευή 18/6/2021, 7.45: επίσκεψη μαζί με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκη, στο 1ο & 2ο ΓΕΛ Ιεράπετρας.
  • Τρίτη 22/6/2021, 7.45: επίσκεψη στο ΓΕΛ Σητείας.

ΕΠΑΛ  Λασιθίου

  • Τρίτη 15/6/2021, 7.45: επίσκεψη στο ΕΠΑΛ Ιεράπετρας.
  • Σάββατο 19/6/2021, 7.45: επίσκεψη στο ΕΠΑΛ Αγ. Νικολάου.
  • Παρασκευή 25/6/2021, 7.45: επίσκεψη στο ΕΠΑΛ Σητείας.

Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο

  • Δευτέρα 14/6/2021, 7.45: επίσκεψη στο 2ο  Γυμνάσιο Αγ. Νικολάου (Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο).

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Καφέ Εστίασης Αγ. Νικολάου και τον Πρόεδρο, κ. Ζαχαριά Κωνσταντίνο, για την προσφορά νερών και τοστ στους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων του Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου (Υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες Γενικών Λυκείων της Δ.Δ.Ε. Λασιθίου).

Εκ της Διεύθυνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.