Μ. Ρουμελιωτάκη | Μέχρι τις 31 Μαΐου οι εγγραφές στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

Με την ίδια ευθύνη και με μεγαλύτερη προσπάθεια όλων μας συνεχίζουμε τη στήριξή μας στη λειτουργία του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου στην Κοινότητα Καββουσίου του Δήμου Ιεράπετρας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε το Μουσικό Γυμνάσιο είναι ένα Δημόσιο Σχολείο που διδάσκονται όλα τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και επιπλέον μαθήματα Μουσικής Παιδείας.

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα μέσα από τη Μουσική να παρουσιάσουν πάρα πολύ όμορφες εκδηλώσεις και δράσεις. Η Μουσική ο Πολιτισμός και οι Τέχνες ολοκληρώνουν την παιδεία των εφήβων μαθητών.

Είναι λοιπόν υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε και φέτος τη λειτουργία του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου καλώντας όλους τους γονείς να ενημερωθούν σωστά και να αφουγκραστούν τα θέλω των παιδιών τους.
Εμείς από την πλευρά μας ως Α Βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ιεράπετρας έχουμε ζητήσει από τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας να ενημερώσουν όλους τους μαθητές αλλά και τους γονείς για τη λειτουργία του Μουσικού Γυμνασίου και τον τρόπο εγγραφής των μαθητών. Σημειωτέον οι εγγραφές για την επόμενη Σχολική Χρονιά λήγουν την 31η Μαΐου 2021.

Ευελπιστούμε να έχουμε αρκετές εγγραφές ούτως ώστε να λειτουργήσει και φέτος νέο Τμήμα στο Μουσικό Γυμνάσιο.

Όπως αναφέρει και ο Δήμαρχός μας κ. Καλαντζάκης ” είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τη λειτουργία του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου στην Κοινότητα Καββουσίου του Δήμου Ιεράπετρας “.
Με εκτίμηση,

H Πρόεδρος της Α Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας
Μαρία Ρουμελιωτάκη -Σκυβάλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.