Μόνο 404 εκατ. τα νέα μέτρα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ | Ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης στον Planet 90,6

Η επιλογή των πρόωρων εκλογών ίσως καταστεί αναγκαστική κάτω από το βάρος των προβλημάτων που δημιουργεί η κυβερνητική πολιτική «Κοροϊδία τα μέτρα για τους νέους, η κυβέρνηση φτιάχνει μια Ελλάδα για λίγους».

Κριτική από το βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ κ. Μανόλη Θραψανιώτη στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στη Διεθνή Έκθεση. Όπως επισημαίνει, οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τη νεολαία συνιστούν κοροϊδία, ενώ εκτίμησε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσε, έχει κατά νου τις πρόωρες εκλογές.

Επίσης, επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για τη μη γρήγορη ολοκλήρωση του εμβολιασμού, την οποία και αποδίδει στο γεγονός ότι καλλιεργήθηκε μια τεχνητή αισιοδοξία, ενώ την ίδια ώρα η κυβέρνηση αρνήθηκε τις δικές της ευθύνες.

Ως «επανάληψη» μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί χαρακτηρίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τις εξαγγελίες τού πρωθυπουργού για μέτρα 3,5 δια. ευρώ σε συνέχεια της εξειδίκευσής τους από το οικονομικό επιτελείο. Όπως αναφέρουν «πρόκειται στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος τους είτε για επανάληψη μέτρων που ισχύουν ήδη, είτε για μέτρα που παρατείνονται για ορισμένους μήνες, είτε για μέτρα που έχουν ήδη προϋπολογισθεί και ανακοινωθεί ξανά στο παρελθόν, με τον κ. Μητσοτάκη να τα επαναλαμβάνει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.