Μουσικό Σχολείο: Λειτουργία, προοπτικές, πλεονεκτήματα | Ο διευθυντής β/θμιας Εκπ/σης ν. Λασιθίου κ. Θανάσης Κατσαγκόλης στον Planet 90,6

Ο Διευθυντής μιλά στον Planet 90,6 για όσα απασχολούν γονείς και μαθητές

Κανονικά συνεχίζονται τα μαθήματα και οι εγγραφές, αναφέρει ο διευθυντής β/θμιας Λασιθίου κ. Θανάσης Κατσαγκόλης μετά την παραίτηση του διευθυντή του Μουσικού Γυμνασίου κ. Χατζημανώλη. Οι εγγραφές συνεχίζονται και ολοκληρώνονται στις 31 του Μάη. Σύμφωνα με πληροφορίες την παραίτησή του έχει υποβάλλει ο διευθυντής του σχολείου επικαλούμενος λόγους υγείας.

Ο κ. Κατσαγκόλης στη συνέντευξή του στον Planet 90,6 ανέφερε, πράγματι ο διευθυντής έχει καταθέσει αίτηση παραίτησης η οποία θα περάσει από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο όπως προβλέπεται και εάν γίνει δεκτή τότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κάλυψη της. Η εκπαιδευτική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά όπως και αυτή των εγγραφών και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, τονίζει.

Μπορεί ένα παιδί να φοιτήσει στο Μουσικό Σχολείο; Μπορεί ένας μαθητής που δεν ξέρει ένα μουσικό όργανο να αποφασίσει να μάθει πηγαίνοντας στο Μουσικό Γυμνάσιο; Σε αυτές και άλλες απορίες απαντά ο κ. Κατσαγκόλης που επισημαίνει τις μοναδικές ευκαιρίες που προκύπτουν από τη φοίτηση στο Μουσικό Γυμνάσιο καθώς και το Λύκειο.

Τα παιδιά μπορούν να καταθέσουν αίτηση, να προεγγραφούν και μετά από μια σχετική αξιολόγηση να επιλεγούν για το Μουσικό Σχολείο. “Είναι ένα κανονικό όπως όλα Σχολείο, αλλά γίνονται επιπλέον ώρες μουσικής” τονίζει και…αποκαλύπτει τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας φοίτησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.