Με τρεις ταχύτητες η λειτουργία των σχολείων από σήμερα | Ο Δ/ντης Α ΄βάθμιας Ε. Λασιθίου Μ. Μακράκης στον Planet 90,6

Nέα δεδομένα στον τρόπο λειτουργίας των σχολείων σε αρκετές περιοχές της επικράτειας έφεραν τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν την περασμένη Παρασκευή.

Από σήμερα εξακολουθεί, μεν, να ισχύει η δια ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών δομών για τις περιοχές που δεν έχουν επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο, ωστόσο για τους δήμους και τις περιφερειακές ενότητες που είναι επιβαρυμένες, δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο.

Μαθητές πολλών ταχυτήτων στα σχολεία από σήμερα ΔευτέραΗ κατάσταση στον Άγιο Νικόλαο
Ο Δ/ντης Α ΄βάθμιας Ε. Λασιθίου Μ. Μακράκης αναφέρει στον Planet 90,6 πως το προηγούμενο διάστημα επικράτησε αναστάτωση λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στα σχολεία της περιοχής. Ο φόβος για «έκρηξη» κρουσμάτων στις σχολικές μονάδες παραμένουν ανοιχτός.

Όπως είναι γνωστό, στο Δήμο Αγίου Νικολάου τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση. Δια ζώσης θα συνεχίσουν να λειτουργούν όλες οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, όλων των βαθμίδων. Οι λοιπές εκπαιδευτικές δομές, της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Λασιθίου θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.