Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά | Ο διευθυντής β/θμιας Εκπ/σης ν. Λασιθίου κ. Θανάσης Κατσαγκόλης στον Planet 90,6

Επιστροφή στο σχολείο με ελάχιστα κενά η έναρξη της σχολικής χρονιάς σε Γυμνάσια και Λύκεια του Λασιθίου

Τις ευχές του για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά εξέφρασε μιλώντας στον Planet 90,6  ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου κ. Θανάσης Κατσαγκόλης, ο οποίος βρέθηκε σε σχολεία της Σητείας για την τέλεση του αγιασμού.

Με τους εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Σητείας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί λίγο πριν τον αγιασμό του σχολείου ο κ. Κατσαγκόλης.

Αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά ο κ. Κατσαγκόλης σημείωσε με ικανοποίηση ότι “Φέτος, μετά από 12 χρόνια έγιναν μόνιμοι διορισμοί. Τόσο η κυβέρνηση όσο και το υπουργείο παιδείας τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Έγιναν 11.700 νέοι μόνιμοι διορισμοί συναδέλφων οι οποίοι θα μπορέσουν να στηρίξουν και να καλύψουν τα κενά στις σχολικές μονάδες. όταν υπάρχουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί μπορεί να γίνει και καλύτερος προγραμματισμός”. Ένα διαφορετικό κλήμα που επικρατεί φέτος  στις σχολικές μονάδες βάση των νέων δεδομένων που διαμορφώνει η κάλυψη σχεδόν στο σύνολο τους των κενών θέσεων. Σε ότι αφορά τα υγειονομικά μέτρα πρόσθεσε ότι στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας έχει ήδη φτάσει ένας σημαντικός αριθμός self tests που θα διατεθούν σε εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς και σε παιδιά, σε περίπτωση κρούσματος, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.