Με πολυπληθή συμμετοχή μετά από χρόνια η Ιεράπετρα στα Παγκρήτια σχολικά πρωταθλήματα

Μετά από πολλά χρόνια η Ιεράπετρα είχε σημαντική παρουσία στα σκακιστικά σχολικά δρώμενα της  Κρήτης που ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, 18-19 Μαρτίου, στο Ρέθυμνο με τη  διεξαγωγή των Παγκρήτιων Σχολικών Πρωταθλημάτων.

Συνολικά 19 παιδιά από την πόλη μας  συμμετείχαν στα Ατομικά Πρωταθλήματα, 4 εκ των οποίων συμμετείχαν και στο Ομαδικό Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας ως ομάδα το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας. Παρότι τα παιδιά είχαν πίσω τους μόνο μερικούς μήνες μαθημάτων και ελάχιστες παραστάσεις από αντίστοιχες διοργανώσεις η  παρουσία τους ήταν αρκετά ικανοποιητική και ελπιδοφόρα με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 3ης  θέσης στα κορίτσια της Α’ Δημοτικού από την Κοπανάκη Μαρίλια.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ιεράπετρας  και το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας συγχαίρουν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα Παγκρήτια Σχολικά Πρωταθλήματα και στα προκριματικά αυτών που διεξήχθησαν στην πόλη μας. Ευχόμαστε αυτές οι διοργανώσεις να είναι μόνο η αρχή στο σκακιστικό ταξίδι των μικρών μαθητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.