Με μεγάλες δυσκολίες ξεκίνησε η τουριστική σεζόν στην Δ. Ε. Μακρύ – Γιαλού | Ο Μανόλης Βρυγιωνάκης στον Planet 90,6

Ο αντιδήμαρχος Μακρύ Γιαλού κ. Μανόλης Βρυγιωνάκης σε συνέντευξη του στον Planet 90,6 μιλά για τα έργα που έγιναν και τα προβλήματα της περιοχής

Με μεγάλες δυσκολίες έχει ξεκινήσει η φετινή τουριστική σεζόν στην ενότητα Μακρύ – Γιαλού, με το κλίμα τουλάχιστον έως τώρα, να μην είναι αισιόδοξο και οι επισκέπτες λιγότεροι απ’ όσους αναμενόταν.

Την εικόνα που επικρατεί σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή είναι ότι οι κρατήσεις ήταν σε καλύτερο επίπεδο, αναφέρει σε συνέντευξη του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μανόλης Βρυγιωνάκης.

Φέτος παρατηρείται πολύ έντονα το φαινόμενο σε αρκετούς επισκέπτες να κλείνουν τις διακοπές τους την τελευταία στιγμή και να αποφασίζουν που θα ταξιδέψουν, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα δεδομένα και την κατάσταση της πανδημίας. Παρόλα αυτά όλοι ελπίζουν πως στην πορεία του καλοκαιριού η εικόνα θα αλλάξει και θα βελτιωθεί, ενώ το μέλλον προδιαγράφεται σίγουρα αρκετά πιο ελπιδοφόρο αφού εξακολουθεί να υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον με νέες μεγάλες επενδύσεις.

Επίσης από τον ίδιο έγινε αναφορά στα έργα στην Κοινότητα Αγίου Ιωάννου, όπου έγινε διάνοιξη καθαρισμός του παλαιού μονοπατιού στο Κουτσουνάρι, επέκταση αγωγού ύδρευσης 350 μέτρων με κολεκτέρ για να υπάρχει καλύτερος έλεγχος αγωγού και υδρομέτρων, ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Στη συνέχεια ο κ. Βρυγιωνάκης μίλησε για εργασίες συντήρησης του παραλιακού πεζόδρομου στο Κουτσουρά, το οποίο είχε υποστεί αρκετές φθορές με το πέρασμα του χρόνου, δημιουργώντας προβλήματα στην ασφαλή διέλευση κοινού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.