Με επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου ξεκίνησε τις δράσεις της η ΝΕ ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Από το Γραφείο Τύπου του της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου για την επίσκεψη μελών της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου για την οποία είχε αναλυτικό ρεπορτάζ η ΑΝΑΤΟΛΗ στο φύλλο της Παρασκευής. Αναφέρουν:

Οι δράσεις της νέας Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Λασιθίου ξεκίνησαν με πρώτη την επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου. Εκεί όπου ξεκινούν όλοι οι αγώνες για καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους, κατακτήσεις χρόνων που δυστυχώς καταργεί με τα νυχτερινά της νομοσχέδια η κυβέρνηση.

Έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι ειδικά στον τουρισμό αλλά και για γενικότερα θέματα του ιδιωτικού τομέα καθώς και για θέματα ανάπτυξης του Νομού.

Τα κύρια θέματα που ετέθησαν είναι τα εργατικά ατυχήματα που ολοένα και πυκνώνουν,  η έλλειψη τμήματος υγιεινής και ασφάλειας στο νομό και η υποστελέχωση  της Επιθεώρησης Εργασίας, η μη λειτουργία του τμήματος απονομής συντάξεων παρά την ίδρυση του στο νομό Λασιθίου εδώ και πολλά έτη!

Υπήρξε συζήτηση διεξοδική  από την μεριά των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και δέσμευση για προώθηση των θεμάτων στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και οι Γραμματείς των Δημοτικών Οργανώσεων Αγίου Νικολάου και Σητείας.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο Μανόλη Πεπόνη και το Δ.Σ του εργατικού κέντρου για την κατατοπιστική τους ενημέρωση, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.