Μαθητές και εκπαιδευτικοί από το πρόγραμμα Erasmus+2ου Λυκείου επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Ιεράπετρας

Επισκέπτες από τις χώρες Σουηδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Τσεχία, Ιταλία

Μετά το πέρας δύο χρόνων της πανδημίας, είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε ξανά μαθητές, στα πλαίσια του προγράμματος ανταλλαγής μαθητών ERASMUS από διάφορες χώρες όπως Σουηδία, Ισπανία, Πορτογαλία ,Τσεχία, Ιταλία .

Σήμερα, λοιπόν, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Ιεράπετρας, ο διευθυντής κ. Βουλόγκας Γιώργος με τον υπεύθυνο του προγράμματος ERASMUS του σχολείου Σαριδάκη Νίκο ,μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας, αλλά και οι μαθητές με τους καθηγητές συνοδούς τους, που αφίχθησαν στην πόλη μας από το πρόγραμμα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία της αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Χατζημαρκάκη Χρύσας, του αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Γεωργαλάκη Μανώλη και του προέδρου της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αντιδημάρχου, κ. Αστροπεκάκη Κώστα.

Στο λόγο του ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Γεωργαλάκης Μανώλης, υποδέχθηκε θερμά τα παιδιά, τα καλωσόρισε και μεταβίβασε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Δημάρχου της πόλης μας κ. Καλαντζάκη Θεοδόση.

Έπειτα, ανέφερε την σπουδαιότητα και τη σημασία αυτών των δράσεων. Επίσης, επικρότησε θερμά το πρόγραμμα αυτό και ανέφερε ότι η πόλη της Ιεράπετρας ανέκαθεν στήριζε και φιλοξενούσε και θα συνεχίσει να το κάνει, τέτοιου είδους προγράμματα και δράσεις.

Ο κ. Γεωργαλάκης είπε χαρακτηριστικά ότι «Είστε πρεσβευτές του ευλογημένου αυτού τόπου,η ανταλλαγή κουλτούρας κάθε χώρας μόνο θετικό πρόσημο έχει. Το μέλλον αυτού του κόσμου, είστε εσείς τα παιδιά και μόνο εσείς μπορείτε να τον αλλάξετε ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.