Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης για την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Mε την σκέψη στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη

Στο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρεται στην στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στον διαχρονικό αγώνα των γυναικών, επισημαίνοντας ότι, η φετινή παγκόσμια ημέρα επισκιάζεται η χώρα μας από την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών.

Συγκριμένα στο μήνυμα του ο κ. Αρναουτάκης αναφέρει:

«Η φετινή Παγκόσμια Ημέρας της γυναίκας, επισκιάζεται στη χώρα μας, από μια ανείπωτη τραγωδία.

Η σκέψη όλων μας παραμένει στραμμένη  στα θύματα και στους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος και βεβαίως στις οικογένειές τους.

Υπό τη βαριά σκιά αυτού του δυστυχήματος, τιμούμε το διαχρονικό αγώνα των γυναικών για την ισότητα και την κατοχύρωση των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους. Το γυναικείο κίνημα οφείλει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση, έναντι οποιασδήποτε φυλετικής διάκρισης.

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς και εθελοντικές οργανώσεις, με τη λειτουργία της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας, στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την προώθηση της ισότητας των φύλων και την ενίσχυση της θέσης των γυναικών στην κοινωνία, την οικονομία και όλες τις διαστάσεις της σύγχρονης πραγματικότητας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.