Κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών στην Ιεράπετρα

Πορεία διαμαρτυρίας και στάση εργασίας

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν αύριο οι εκπαιδευτικοί της Ιεράπετρας με τρίωρη στάση εργασίας και πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της 7ης ΔΥΠΕ Κρήτης.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη»:

“Διαχρονικά οι ηγεσίες του Υπουργείου Υγείας συστηματικά υποβαθμίζουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αποψιλώνοντάς το από προσωπικό και ψαλιδίζουν την δυνατότητά του να παρέχει αποτελεσματική πρόληψη και άμεση περίθαλψη στους πολίτες της Νοτιοανατολικής Κρήτης.

Για εμάς, τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούμε στη δημόσια εκπαίδευση, η δωρεάν υγεία και η δωρεάν παιδεία είναι υπέρτατα αγαθά που η πολιτεία υποχρεούται να παρέχει σε κάθε κάτοικο της χώρας αυτής και αποτελούν βασικά  κριτήρια ευημερίας του λαού μας.

Εκπροσωπώντας όλους και όλες τους/ τις εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Κρήτης, εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα για τη διάσωση, αναβάθμιση και ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί, μέλη του Συλλόγου μας, να συμμετάσχουν στην πορεία διαμαρτυρίας της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου 2022 στην 7η ΔΥΠΕ στο Ηράκλειο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη» αποφάσισε να κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας για την Τετάρτη 12/10/2022 από 10:15 μέχρι και 13:15 για το πρωινό και από 13:15 μέχρι 16:00 για το Ολοήμερο.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία στηρίζοντας τον αγώνα για τη σωτηρία, την ενίσχυση και την ενδυνάμωση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.