Συνεχίζονται κανονικά τα έργα στο Δήμο Ιεράπετρας

Συνέντευξη στον Planet 90,6 παραχώρησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλατζάκης, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις που του έγιναν από τον Γιώργο Σετάκη, Ιάκωβο Πιτροπάκη και αφορούσαν για όλα τα μείζοντα θέματα που αφορούν την πόλη.

Σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα έχει στραμμένα τα ραντάρ της η δημοτική αρχή, διεκπεραιώνοντας έργα ή και προωθώντας ζωτικής σημασίας παρεμβάσεις. Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας μίλησε για όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα στην πόλη, για όσα εξελίσσονται και όσα προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα.

Επίσης ο κ. Καλατζακης τοποθετήθηκε στο θέμα της εγκατάστασης ανεμογεννητριών που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Οι κινήσεις που γίνονται είναι προσεκτικές και μελετημένες.

Στις μέρες τις πανδημίας, στο Δήμο υπάρχει συνέχεια και έχουν τρέξει ή σχεδιαστεί έργα και αυτά είναι: η ανάπλαση στην κεντρική πλατεία Ιεράπετρας, η μονάδα κομποστοποίησης, ο βιολογικός καθαρισμός Μακρύ Γιαλού, δεξαμενές άρδευσης, η αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης από Σαρακίνα, η μελέτη για τον ύφαλο κυματοθραύστη, το ζήτημα της σχολής Φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα, θέματα οργάνωσης του Δήμου, θέματα καθημερινότητας όπως η καθαριότητα.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε πως ο Δήμος έχει μπει σε τροχιά κανονικότητας, έχει νοικοκυρευτεί, διαθέτει ταμειακά αποθέματα και καλύπτει πλήρως κάθε δαπάνη χωρίς να «υποθηκεύει» το μέλλον των κατοίκων της πόλης. Ο ίδιος υπογράμμισε γι’ ακόμα μία φορά το πόσο σημαντικό είναι να πειθαρχούμε στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας, ώστε να προστατεύσουμε την υγεία μας, καθώς και την υγεία των ανθρώπων που αγαπάμε.

Τέλος ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης και έδωσε απαντήσεις και για άλλα θέματα που απασχολούν τον Δήμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.