Καλαντζάκης για δασικούς χάρτες: Ζητάμε παράταση προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων

Συνάντηση με την Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου του Νομού Λασιθίου είχε ο δήμαρχος Ιεράπετρας

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η ανάγκη παράτασης της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων επί των Δασικών Χαρτών, λόγω του μεγάλου όγκου των αντιρρήσεων και της χρονοβόρας διαδικασία που απαιτείται.

«Ως Δημοτική Αρχή υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των συνδημοτών μας στηρίζουμε το αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου, αλλά και χιλιάδων δημοτών μας και ζητήσαμε με επιστολή μου από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, την παράταση της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων επί των Δασικών Χαρτών τουλάχιστον μέχρι τις 31.12.2022. Στεκόμαστε δίπλα  σε εκατοντάδες ιδιοκτήτες γης, οι οποίοι σήμερα νιώθουν εκ νέου να απειλούνται οι ιδιοκτησίες τους λόγω των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων τα οποία δεν τους επιτρέπουν να εκφράσουν τεκμηριωμένα τις αντιρρήσεις τους και ως Δήμος θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.