Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου | Σύσσωμη η ιατρική κοινότητα συστρατεύεται στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Προκειμένου να διασφαλισθεί δημόσια υγεία

Από τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου ανακοινώνεται ότι σύσσωμη η ιατρική κοινότητα στρατεύεται στη μάχη κατά του κορωνοϊού, προκειμένου να διασφαλισθεί η υγεία των πολιτών και να θωρακιστεί η δημόσια υγεία στο Νομό μας.

Τόσο οι ιατροί των Νοσοκομείων όσο και οι ιδιώτες ιατροί, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, όπως άλλωστε ο όρκος του Ιπποκράτη επιτάσσει, παραμένουν όρθιοι στις επάλξεις μέχρι την οριστική υποχώρηση της πανδημίας που πλήττει το πλανήτη και έχει φτάσει και στον τόπο μας.

Καλούμε τους πολίτες σε απόλυτη επαγρύπνηση και ευλαβική εφαρμογή των μέτρων υγιεινής, αποφυγή του συνωστισμού και σωστή χρήση της μάσκας.

Τα ιδιωτικά ιατρεία λειτουργούν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Για αποφυγή συνωστισμού στον χώρο αναμονής των ιατρείων παρακαλούνται οι πολίτες να προσέρχονται σε αυτά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό (ραντεβού).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.