Η AgroΑναπτυξιακή συμμετέχει στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας | Ο Μιχάλης Πλατής στον Planet 90,6

Ακολουθεί η συνέντευξη με τον κ. Μιχάλη Πλατή.

Ο υπεύθυνος Μιχάλης Πλατής μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Planet 90,6 FM, για την συμμετοχή της εταιρείας στην αγροτική έκθεση AgroExpo 2021  

Αναφορά σε προγράμματα που είναι σε εξέλιξη και μπορούν να αξιοποιήσουν παραγωγοί καθώς και σε άλλα που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, έγινε σε συνέντευξη του.

Όπως είπε τρέχει το πρόγραμμα Νέων αγροτών με 40.000 πριμ επιδότηση. Το Βιολογικό πρόγραμμα για τους ήδη υπάρχοντες βιοκαλλιεργητές. Επίσης το πρόγραμμα για τα αρδευτικά συστήματα που αφορά πχ σε γεωτρήσεις, λάστιχα, δεξαμενές κλπ. Για τα Μικρά σχέδια βελτίωσης οι πληροφορίες είναι ότι μπορεί να βγουν και θα αφορούν θερμοκήπια, αγορά τρακτέρ, σπάνιες φυλές ζώων κ.α. Ένα σημαντικό πρόγραμμα που έχει βγει είναι αυτό της οργάνωσης παραγωγών που επιχορηγεί τον πάγιο εξοπλισμό στο 87,5%.

Ο κ. Πλατής Κλείνοντας κάλεσε τους επισκέπτες να περάσουν απ’ το δικό τους περίπτερο. Τους περιμένουν στο περίπτερο 1, πράσινη ζώνη για μια εκτενέστερη ενημέρωση γύρω από τα προγράμματα και άλλα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.