Η ποιότητα των ακτών κολύμβησης στο GIS CRETE της Περιφέρειας Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να επικαιροποιεί τα σύνολα δεδομένων της καινοτόμου Υποδομής Γεωχωρικών Πληροφοριών GIS Crete, που αφορούν σε όλο το νησί.

Εν όψει του καλοκαιριού, ενημερώνουμε τους πολίτες με οπτική απεικόνιση της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης για το 2022, σε όλο το μήκος της κρητικής ακτογραμμής.

Στον σύνδεσμο https://gis.crete.gov.gr/sdi/?tab=viewport_maptab&loader=map7_loader_public&lon=2762663.5125719&lat=4201151.0570441&zoom=9

μπορούν οι πολίτες να δουν σε σημειακή μορφή στο χάρτη τις ακτές που ελέγχονται, αλλά και περιγραφικά στη συνέχεια, τον πίνακα με τις ιδιότητές τους (δειγματοληψία, αποτελέσματα εργαστηριακών χημικών αναλύσεων, κλπ).

Το ίδιο ισχύει και για όλους τους άλλους χάρτες της βιβλιοθήκης του GIS Crete, με πλήρη στοιχεία για διάφορες θεματικές ιδιότητες.

Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς και στα πλαίσια της διάθεσης ανοιχτών δεδομένων, με την πρωτοβουλία αυτή συνεχίζει την προσπάθεια για ολοκληρωμένη πληροφόρηση και εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.