Η επόμενη μέρα μετά το “μαχαίρι” στις επιδοτήσεις για αγρότες και κτηνοτρόφους

“Κατάφωρη αδικία σε βάρος των Κρητικών”!

Δε ζητάμε τίποτε περισσότερο από τα αυτονόητα… Αρχικά να επιστρέψουμε στο περσινό καθεστώς των πληρωμών της ενιαίας ενίσχυσης και ακολούθως να προχωρήσει μία ουσιαστικά αναθεώρηση της νέας ΚΑΠ”.

Αυτό δήλωσε στο #hashtag και την Ελένη Μπουρμά, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αμπελουργών κι Ελαιοκαλλιεργητών Κρήτης, Πρίαμος Ιερωνυμάκης, στον απόηχο της διευρυμένης σύσκεψης στον Προφήτη Ηλία, μετά το “μαχαίρι” στην πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης, που προκάλεσε “θύελλα” αντιδράσεων στον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο.

Ο κόσμος σάστισε. Έπρεπε όμως να τον ενημερώσουμε για τα όσα έχουν συμβεί. Ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Κλωνάρης, δημόσια, είπε ότι ουσιαστικά μας … πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων και μετέφεραν τα χρήματα της ενιαίας ενίσχυσης σε άλλες γεωγραφικές περιοχές”, σημείωσε και πρόσθεσε ότι “δεν ελήφθησαν υπόψη ούτε το ανάγλυφο της Κρήτης, ούτε το γεγονός ότι πρόκειται για νησιωτική περιοχή ούτε όμως και το ότι υπάρχει μικρός κλήρος. Πρόκειται για κατάφωρη αδικία…”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.