Πρόσκληση δήλωσης στοιχείων ζωικού κεφαλαίου των κτηνοτρόφων για το έτος 2015

enosi_e.iΣε συνέχεια της από 27/3/2015 ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να διευκολυνθούν οι κτηνοτρόφοι στην συμπλήρωση της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης για το 2015 και να μην υπάρξουν προβλήματα εκπρόθεσμων Δηλώσεων με ότι αυτό συνεπάγεται η ΕΑΣ Ιεράπετρας καλεί τους κτηνοτρόφους μέχρι την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 να προχωρήσουν σε:
1. Δήλωση ζωικού κεφαλαίου υποδεικνύοντας και την ακριβή θέση της μόνιμης σταβλικής εγκατάστασης
2. Δήλωση σταβλικής εγκατάστασης μετακίνησης στον τόπο όπου πρόκειται να μετακινηθεί καθώς και του ζωικού κεφαλαίου που θα μετακινήσει.
Κρίνουμε αναγκαίο αυτό το μέτρο, αντιλαμβανόμαστε την ταλαιπωρία, αλλά δυστυχώς εκτιμούμε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος εξασφάλισης των ενισχύσεων των κτηνοτρόφων.
Αναφορικά με την προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών των βοσκοτόπων «Κατάθεση και σκανάρισμα των δικαιολογητικών για βοσκότοπους που νέμεται τη χρήση «ιδιωτικούς», συμπεριλαμβανομένων και των ενοικιαζόμενων από ιδιώτες ή ΝΠΙΔ, και ψηφιοποίηση τους στην ΕΑΕ 2015» σχετική εγκύκλιος επίκειται νομοθετική ρύθμιση από το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας που πιστεύουμε ότι θα αντιμετωπίζει το θέμα.

Ωράριο λειτουργίας γραφείων ΕΑΣ Ιεράπετρας καθημερινά 07.00-18.00 και Σάββατο 08.00-14.45.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2842022248 εσωτ.111 και 118.

ΕΑΣ Ιεράπετρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.