Ευχαριστήριο των Αστυνομικών Λασιθίου προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τις προσλήψεις ιατρών σε Αστυνομικές Διευθύνσεις

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου προβαίνει στην παρούσα ανακοίνωση, επειδή πρώτον έχει λάβει δεκάδες μηνύματα με ευχές συναδέλφων μας του Νομού Λασιθίου και δεύτερον διότι πιστεύει ότι ως Συνδικαλιστική Ένωση δεν πρέπει να αναδεικνύουμε μόνο τα λάθη ή την κακή Διοίκηση των προϊσταμένων μας, αλλά να εξάρουμε και τις αξιέπαινες ενέργειές τους που βελτιώνουν τις εργασιακές συνθήκες του αστυνομικού προσωπικού, πιστώνοντας “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”.

Θα θέλαμε λοιπόν, να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, για την πρόσφατη προκήρυξη πρόσληψης υγειονομικών (Ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και Ψυχολόγων) σε όλη την Ελληνική επικράτεια, με την οποία ουσιαστικά ιδρύονται Περιφερειακά Ιατρεία στις κατά τόπους Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις, αλλά και σε ορισμένες Αστυνομικές Διευθύνσεις. Η λειτουργία τους θα προσφέρει τεράστια διευκόλυνση στο αστυνομικό προσωπικό αλλά και τις οικογένειές τους, τόσο στις έδρες που ιδρύονται όσο και σε όμορους Νομούς όπως αυτός του Λασιθίου.

Γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός και η πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος αποτελούσε χρόνιο αίτημα των αστυνομικών σε όλη την Ελλάδα ώστε να έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση και ουσιαστική υγειονομική περίθαλψη. Επίσης γνωρίζουμε για την προσωπική προσπάθεια και το χρόνο του κ. Αρχηγού που απαιτήθηκε για την υλοποίηση και την ορθή εφαρμογή του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τώρα επιτέλους είδαμε αυτά τα αποτελέσματα και ελπίζουμε μελλοντικά σε ακόμη περισσότερα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ Χ. Γεώργιος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ. Γεώργιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.