Ευχαριστήριο στα Πλαστικά Κρήτης για δωρεάν ενδοσκόπιο

Με αφορμή την ευγενική δωρεά της εταιρίας “Πλαστικά Κρήτης” στο Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ενός Κολονοσκοπίου του οίκου KARL STORZ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία για την ευγενική πρόθεση να προσφέρει στο Νοσοκομείο μας ένα ενδοσκόπιο υψηλής διαγνωστικής αξίας το οποίο θα αποτελέσει μέσω πρόληψης και διάγνωσης των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας.

Γνωρίζοντας την γενικότερη επιθυμία της εταιρίας για αρωγή και στήριξη προς το Φορέα μας ευελπιστούμε ότι και μελλοντικά θα σταθεί (παρά τω πλευρώ μας), προκειμένου να επιτύχουμε τη λειτουργική αναβάθμιση και την κτιριακή αναδιάρθρωση του χώρου στέγασης των υπηρεσιών μας πρόθεση την οποία μας έχει εκφράσει ευγενικά.

Είναι πραγματικά υπέροχο στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε, εταιρίες διακεκριμένης εμβέλειας όπως τα Πλαστικά Κρήτης, να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και να στηρίζουν έμπρακτα και ανιδιοτελώς κοινωνικές δομές όπως είναι τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα

Ευχαριστούμε θερμά

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ Καλλιονάκης

Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν.ΚΥ. Ιεράπετρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.