Επιτέθηκε σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Ο άνδρας προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα – Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Ένα σοβαρό περιστατικό επίθεσης από πολίτη σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου σημειώθηκε σήμερα στο τμήμα των εξωτερικών ιατρείων.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ένας άνδρας επιτέθηκε σε δύο ιατρούς, σε δύο νοσηλεύτριες και σε έναν διοικητικό υπάλληλο και έριξε στο πάτωμα ιατρικό μηχάνημα (μόνιτορ). Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο και στη συνέχεια προσήγαγε τον άνδρα στο αστυνομικό τμήμα.

Στην ίδια ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου επισημαίνει πως “δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει σχετικό περιστατικό επίθεσης πολίτη σε εργαζόμενους του νοσοκομείου, αφού και στο παρελθόν έχουν υπάρξει παρόμοια περιστατικά” ενώ παράλληλα  προκειμένου όπως λέει “να μην επαναληφθούν παρόμοια απαράδεκτα περιστατικά σε βάρος υγειονομικών” ζητά “να κινηθούν αυτεπάγγελτα κατόπιν σχετικής αναφοράς οι αναγκαίες νομικές διαδικασίες για τον εμπλεκόμενο  στο περιστατικό, όπως επίσης και για κάθε περιστατικό επίθεσης εναντίον υγειονομικών σε υπηρεσία, να εξασφαλίζεται πλήρης νομική στήριξη και κάλυψη στους εργαζόμενους, που δέχονται επίθεση κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, καθώς και να ενισχυθεί η φύλαξη του νοσοκομείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.