Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, έγινε η Γενική Συνέλευση | Ο πρόεδρος Γιάννης Γαϊτάνης στον Planet 90,6

«Ηχηρές απουσίες και πιο ηχηρές παρουσίες» στη Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας την Τετάρτη 21/7/2021 καθώς υπήρξε η νόμιμη απαρτία των μελών. Χαρακτηριστικό της βραδιάς ήταν οι ηχηρές απουσίες αλλά και οι ακόμα πιο ηχηρές παρουσίες.

Συζητήθηκαν τα πεπραγμένα του συλλόγου έπειτα από την ολοκλήρωση ενός έτους θητείας του Δ.Σ. και ο οικονομικός απολογισμός έως τώρα.

Παρόλα αυτά δεν κατέστη δυνατή η τροποποίηση άρθρων του καταστατικού λόγω μη ύπαρξης αυξημένης πλειοψηφίας μελών που ορίζεται για την τροποποίηση του. Ενδεικτικά όμως αναφέρουμε ότι ένα από τα άρθρα προς τροποποίηση ήταν η μείωση της εισφοράς των μελών η οποία αναβάλλεται για την επόμενη Γενική Συνέλευση.

Πετύχαμε πολλά μέχρι τώρα, η χρονιά ώμος είναι κρίσιμη, οι αλλαγές είναι προ των πυλών και οι προθεσμίες πιέζουν όσον τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Τα παραπάνω αναφέρει στον Planet 90,6 ο Γιάννης Γαϊτάνης. Ο ίδιος, τόνισε πως ο νέος Υπουργός, να βοηθήσει πραγματικά, τον αγροτικό κόσμο της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.