Εμβόλιο: Επιταχύνει η επιχείρηση «Ελευθερία»

Την ίδια ώρα, σχεδιάζονται τα επόμενα βήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, το άνοιγμα της πλατφόρμας των ραντεβού εμβολιασμού για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Στην τρίτη και πιο δυναμική φάση περνά τον Μάιο η επιχείρηση «Ελευθερία», με στόχο να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατόν το τείχος ανοσίας στη χώρα.

Μετά τη διακοπή χθες ανήμερα του Πάσχα, σήμερα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί κατά του κοροναϊού, που ήδη έχουν ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια στην Ελλάδα.

Οι εμβολιαστικές γραμμές έχουν αυξηθεί λόγω μεγάλης ζήτησης, ενώ προστίθενται και νέα εμβολιαστικά κέντρα στα ήδη υπάρχοντα που λειτουργούν επί επταήμερης βάσης έως τα μεσάνυχτα.

Από 5 Μαΐου αυξάνεται η δυναμικότητα του συστήματος με την ανάπτυξη στο σύνολο 1.500 εμβολιαστικών κέντρων με στόχο να γίνουν μέχρι και 2,5 εκατομμύρια εμβολιασμοί,  και τον Ιούνιο μέχρι τα 4 εκατομμύρια εμβολιασμοί.

«Η Επιχείρηση «Ελευθερία» προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους», σημείωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.