Ελαιόλαδο: “Έχουμε ένα ευλογημένο προϊόν, τα χαλάμε στις… διαδικασίες”

Η Συντονίστρια του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ελαιολάδου και Διεθνής κριτής, Ελευθερία Γερμανάκη, υπογραμμίζει στα Livetalks ότι “καραδοκούν” και νέοι ανταγωνιστές

Στους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμα περισσότερο το “χρυσάφι” που μας δίνει η φύση, αναφέρθηκε, η κ. Ελευθερία Γερμανάκη, Συντονίστρια του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ελαιολάδου, Υπεύθυνη οργανοληπτικού εργαστηρίου Κρητης του ΑΣ Ρεθύμνου και Διεθνής κριτής Ελαιολάδου. Η κ. Γερμανάκη υπογράμμισε την επιτυχία που είχε ο 8ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου, ο οποίος ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, στο Ηράκλειο, επεσήμανε τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει προς την κατεύθυνση της σωστότερης διαχείρισης του προϊόντος, τόνισε όμως ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός.

“Έχουμε ένα ευλογημένο προϊόν, τα χαλάμε στις… διαδικασίες” τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Γερμανάκη και μίλησε για τους ανταγωνιστές οι οποίοι καραδοκούν.
Όχι μόνο οι “παραδοσιακοί ανταγωνιστές”, όπως επεσήμανε, αναφερόμενοι σε Ιταλία και Ισπανία, αλλά και νέοι που “έρχονται δυναμικά”, μεταξύ των οποίων η Τουρκία, το Μαρόκο αλλά και άλλες χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.