Ελένη Βλάσση: “Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε μια πρωτοφανή νίκη!”

Η νίκη αυτοδυναμίας της ΝΔ, και η επόμενη μέρα

Μια πρώτη αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων στην επικράτεια και στο ν. Λασιθίου έγινε από την Ελένη Βλάσση στην ενημερωτική εκπομπή του PLANET 90.6

Τι δήλωσε η κ. Βλάσση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στην ενημερωτική εκπομπή του PLANET 90.6.

Χαμόγελα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Για «ξεκάθαρη εντολή αυτοδυναμίας», μίλησε η Ελένη Βλάσση, μετά τα πρώτα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εθνικών εκλογών, το βράδυ της Κυριακής 21/5.

Αυτή η νίκη ανήκει σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες!

Αυτή η νίκη είναι το μεγαλείο της πολιτικής συνείδησης, το προνόμιο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, η ευθύνη της ψήφου, η απόλυτη έκφραση της Δημοκρατίας!

Ανέφερε ακόμα ότι οι πολίτες έδωσαν την έγκρισή τους για μια ΝΔ αυτοδύναμη και δυνατή. Σε ότι αφορά τώρα το τοπικό αποτέλεσμα, φάνηκε ότι το κυβερνών κόμμα ήταν κυρίαρχο σε όλα τα μέτωπα.

Ευχαριστώ από καρδιάς, όλες και όλους εσάς που με στηρίξατε τονίζη η κ. Βλάσση. Προχωράμε μαζί ολοταχώς για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

Δήλωση Ελένης Βλάσση για το αποτέλεσμα των εκλογών στον Νομό Λασιθίου

ας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας μέσα από την καρδιά μου! Συνεχίζουμε μαζί!

Πάντα δίπλα σας  θα αγωνίζομαι όπως όλα αυτά τα χρόνια, κοιτώντας σας στα μάτια με ευθύνη, συνέπεια, τόλμη και αποτελεσματικότητα, για το Λασίθι που οραματιζόμαστε. Για ένα καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας. Προχωράμε συμπατριώτες όλοι μαζί για μια νέα σελίδα στο αύριο που μας αξίζει.

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι καταλυτικό. Αποδεικνύει, ότι η Νέα Δημοκρατία έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή. Οι ψηφοφόροι μας έστειλαν ισχυρό μήνυμα, να συνεχίσουμε την πορεία μας με πιο γρήγορους ρυθμούς στο δρόμο της προόδου και στον δρόμο των τολμηρών μεταρρυθμίσεων για καλύτερους μισθούς, για περισσότερες θέσεις εργασίας, για την δημόσια υγεία που μας αξίζει,  για μια κοινωνία με λιγότερες ανισότητες  και για μία Ελλάδα ισχυρή και ασφαλή σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον.

Χωρίς αμφιβολία η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία, το μήνυμα των πολιτών είναι σαφές, η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας με πιο τολμηρές αλλαγές ώστε να καλύψουμε γρήγορα το χαμένο έδαφος που μας χωρίζει ακόμα από την Ευρώπη.

Ο λαός με την ψήφο του μας καλεί,  να επιταχύνουμε τις διαδικασίες για μια ισχυρή Ελλάδα και για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.