Συνάντηση – συνεργασία για θέματα εκπαίδευσης Περιφέρεια Κρήτης με σχολεία της Κύπρου

periferia-general-15Θέματα εκπαίδευσης αλλά και τις δυνατότητες αδελφοποίησης σχολείων της Κρήτης και της Κύπρου, συζήτησαν σήμερα σε συνάντηση τους στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Δια βίου μάθησης και Απασχόλησης Παναγιώτης Σημανδηράκης με τον  Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας Κύπρου, Πάμπο Διονυσίου, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γιάννη Παπαδημητράκη, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.
Ο κ. Διονυσίου βρίσκεται στα Χανιά με αφορμή την εκδήλωση αδελφοποίησης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων με το Δημοτικό Σχολείο Οσίου Λουκά Λευκωσίας Κύπρου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των κ.κ Σημανδηράκη και Διονυσίου επιβεβαιώθηκαν τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν από τα υφιστάμενα προγράμματα αδελφοποίησης και έγινε αναφορά σε συγκεκριμένες προτάσεις για τον συντονισμό των μελλοντικών δράσεων που θα βοηθήσουν στην εδραίωση και επέκταση των προγραμμάτων αδελφοποίησης των σχολείων της Κρήτης και της Κύπρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.