Διά ζώσης οι δημαιρεσίες στο δήμο Ιεράπετρας | Ο Βαγγ. Μπινιχάκης στον Planet 90,6

Μετά της δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9/1/2022

Εκλογή νέου προεδρείου και επιτροπών στο δήμο Ιεράπετρας- Ο κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Planet 90,6 FM

Με αποκλειστικό θέμα την εκλογή νέου Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου η Ειδική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δύο χρόνια, παρά δυο μήνες, πέρασαν από τότε που το δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε διά ζώσης τελευταία φορά, καθώς έκτοτε συζητούσαν μέσω τηλεδιάσκεψης.

Μετά από τις διαδοχικές μυστικές ψηφοφορίες που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων, ο νυν πρόεδρος Βαγγέλης Μπινιχάκης ανανέωσε τη θητεία του στη θέση του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ οι συνθέσεις τόσο του προεδρείου, όσο και των δύο επιτροπών του Δήμου διαμορφώνονται ως εξής:

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης μετά από σχετική πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Καλαντζάκη, με 18 ψήφους υπέρ, 2 λευκά, 1 άκυρο (η κ. Κοτσυφάκη απείχε από την ψηφοφορία), αντιπρόεδρος ο Γιάννης Σαραντώνης από την παράταξη «Ιεράπετρα, Δήμος Πρότυπο» με 21 ψήφους υπέρ και 1 αποχή, Γραμματέας ο Γιώργος Αγγελάκης από την παράταξη «Ιεράπετρα, Δήμος Πρότυπο» με 17 ψήφους υπέρ, 3 λευκά, 1 άκυρο και 1 αποχή (σ.σ. η παράταξη «μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα» δεν θέλησε να προτείνει μέλος της για να συμμετάσχει στο προεδρείο).

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Γιώργο Κουγιουμουτζάκη, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για την έως τώρα συνεργασία και συνεχάρη τα μέλη του Προεδρείου για την εκλογή τους.

«Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη συγκυρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ευχαριστώ, επίσης, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που συμμετείχαν στη σημερινή συνεδρίαση και στήριξαν την πρότασή μου.», τονίζει στην ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.