Δήμος Ιεράπετρας: Πληροφορίες για εργατικό δυναμικό σε παραγωγούς και αγροτικούς συνεταιρισμούς

Δελτίο τύπου από τον αντιδήμαρχο κ Ν. Παπαδάκη

Ο Δήμος Ιεράπετρας και πιο συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τον πυλώνα της απασχολησιμότητας του προγράμματος HELIOS ενημερώνει τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, Αγροτικούς Φορείς και μεμονωμένους παραγωγούς, που αναζητούν εργατικό δυναμικό για να απασχοληθεί στις αγροτικές παραγωγές και τα συσκευαστήρια στην περιοχή της Ιεράπετρας, ότι μπορούν να αποστείλουν τις ανάγκες τους ηλεκτρονικά στην παρακάτω φόρμα:

forms.office.com

Κατά την υποβολή του αιτήματος σας μπορείτε να περιγράψετε πού βρίσκεται ο τόπος απασχόλησης, πόσα άτομα χρειάζεστε, τι προσφέρετε στους εργαζόμενους σας κλπ.

Στη συνέχεια ένας υπεύθυνος του προγράμματος HELIOS, θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να επιβεβαιώσει όσα έχετε ζητήσει και θα συμφωνήσετε από κοινού τα επόμενα βήματα.

Σε περίπτωση εύρεσης υποψηφίων ο υπεύθυνος θα μοιραστεί μαζί σας τα βιογραφικά σημειώματα των ενδιαφερόμενων και θα σας υποστηρίξει να έρθετε σε επαφή με τους ενδιαφερόμενους.

Τα άτομα που διασυνδέονται με την αγορά εργασίας είναι δικαιούχοι διεθνούς προστασίας ή προσωρινής προστασίας έχουν πλήρες δικαίωμα στην αγορά εργασίας μπορούν να εργαστούν με ένσημα ΕΦΚΑ και με εργόσημο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να στείλετε τις απορίες σας στον παρακάτω λογαριασμό email: iomathensheliosjobs@iom.int

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα & Αγροτικής Οδοποιίας

Νεκτάριος Παπαδάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.