Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου η νέα ειδικότητα στο ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Οι αιτήσεις των υποψηφίων καταρτιζόμενων θα υποβληθούν από την 1η έως την 15η Σεπτεμβρίου 2022 στο χώρο του ΔΙΕΚ στον πρώτο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, γραφείο 116

Το ΔΙΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας, για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023 θα λειτουργήσει με την ειδικότητα:

ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ 

Η επιλογή των καταρτιζόμενων στα Ι.Ε.Κ. δύναται να  διενεργείται με τις ακόλουθες διαδικασίες:

Τη συμπλήρωση Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου των τελειόφοιτων και των    υποψηφίων των Πανελλαδικών εξετάσεων.

ΚΑΙ

Την υποβολή Αίτησης επιλογής στο ΔΙΕΚ με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών. Απαραιτήτως να είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου

Οι απόφοιτοι της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής  εκπαίδευσης (ΕΠΑ.Λ.), καθώς και οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων δύνανται να εγγράφονται στο Γ΄ εξάμηνο. H ειδικότητα που προσφέρεται για κατάταξη Γ εξαμήνου είναι “Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας”.

Κάτοχοι ΒΕΚ των ΙΕΚ και του Μεταλυκειακού Έτους-τάξης Μαθητείας οι οποίοι δύναται να κατατάσσονται σε συναφής ειδικότητες με απαλλαγή μαθημάτων.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων καταρτιζόμενων θα υποβληθούν από την 1η έως την 15η Σεπτεμβρίου 2022 στο χώρο του ΔΙΕΚ στον πρώτο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, γραφείο 116.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ     Δ/ΝΡΙΑ Δ.ΙΕΚ Γ.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κιν. 6944439795

Τηλ. 2841343107

Ταχ. Δ/νση: Κνωσσού 2-4 Άγιος Νικόλαος

Γραμματεία: diek@agnhosp.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.