«Βοήθεια στο σπίτι» από το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας (Ηχητικό)

Για το πλάνο τις δράσης μίλησε στον Planet 90,6 ο πρόεδρος του ΠΤ ΕΕΣ Ιεράπετρας κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος, ευχαριστώντας τους εθελοντές και εθελόντριες που και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή δηλώνουν παρών, στα ευπαθή άτομα, στην πόλη και τα χωριά.

Στο πλαίσιο των δράσεων για την πρόληψη της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 καταρτίστηκε πλάνο εξυπηρέτησης του ευπαθούς πληθυσμού, στην προμήθεια αγαθών και φαρμάκων και παροχής υπηρεσιών από τους εθελοντές.

Μοναχικά άτομα που δεν έχουν οικογενειακή υποστήριξη και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Περιφερειακού Τμήματος Ιεράπετρας στο Τηλ. 2842025466 τις ώρες 10.00 έως 12.00. Εθελοντές θα τους επισκέπτονται στο σπίτι και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας θα τους εξυπηρετούν. Η διαδικασία προβλέπει την τοποθέτηση σε ειδικό φάκελο που θα φέρει τα στοιχεία σας, τη λίστα των αγαθών που θέλετε να ψωνίσετε, το χρηματικό αντίτιμο, και αφού θα υπογράφετε, οι εθελοντές θα ψωνίζουν για εσάς.

Μην εκτίθεστε σε περιττούς κινδύνους. Η συνέπεια όλων μας κρίνεται τώρα! Τονίζετε στην ανακοίνωση.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.