Ανακοίνωση ακρόασης για θεατρικό έργο για την εαρινή – καλοκαιρινή περίοδο 2020-2021

Η Ομάδα Νότος, η Καρανδεινού Ελεάννα και η σκηνοθέτης Αντιγόνη Νέτα για τις ανάγκες της παράστασης «Μ.Ο» που θα ανέβει τη εαρινή- καλοκαιρινή περίοδο 2020-2021, αναζητά γυναίκες και άντρες ηθοποιούς, ηλικίας 20-45 ετών με ευχέρεια στο τραγούδι.

Στην ακρόαση οι υποψήφιοι θα βιντεοσκοπηθούν και η επιλογή θα γίνει από τη σκηνοθετική ομάδα και τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες .
Όλοι οι υποψήφιοι παρακαλούνται να κρατούν το βιογραφικό τους σημείωμα μ εόλα τα προσωπικά τους στοιχεία συμπληρωμένα.

Η ενημέρωση των υποψηφίων θα γίνει αποκλειστικά μέσω email, ακόμη και σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, μέχρι και το Σάββατο 31-10-2020.

Οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια. Στην ακρόαση θα κληθούν να ερμηνεύσουν ένα ποίημα και ένα τραγούδι της επιλογής τους .
Αν παίζουν κάποιο μουσικό όργανο, προτείνεται να το φέρουν.

* Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28-09-2020 και ώρα 6.00 με 8.00 μ.μ. και την Τρίτη 29-09-2020 τις ίδιες ώρες ,στους χώρους του Κέντρου Μουσικών Σπουδών Δήμου Ιεράπετρας .
* Σε όλη τη διαδικασία της ακρόασης θα τηρηθούν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα τήρησης αποστάσεων και αποφυγής συγχρωτισμού.
* Οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μάσκα προστασίας προσώπου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.