Αγιασμός στα σχολεία με αυστηρά πρωτόκολλα | Ο Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λασιθιου κ. Θανάσης Κατσαγκόλης στον Planet 90,6

| Σήμερα, μετά το πρώτο κουδούνι στον Planet 90,6 φιλοξενούμενε τις δηλώσεις του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λασιθίου κ. Θανάση Κατσαγκόλη. Όλα κύλισαν ομαλά με όλα τα μέτρα να τηρούνται από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στο ακέραιο, χωρίς να παρουσιαστή κάποιο απρόοπτο σε κάποια σχολική μονάδα.

Πανέτοιμη είναι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να διαχειριστεί όλες τις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν μετά και το άνοιγμα των σχολείων.

Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του Planet 90,6 ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Κατσαγκόλης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και οι όποιες δυσκολίες θα αντιμετωπισθούν.

Η πρώτη ερώτηση προς τον κ. Κατσαγκόλη, είχε να κάνει με τα κενά σε οργανικές θέσεις, αλλά και θέσεις αναπληρωτών στα Σχολεία του Νομού. Όπως ο ίδιος σημειώνει γι’ αυτό το θέμα, «στη Διεύθυνση, θεωρούμε ότι είμαστε σε ένα καλό δρόμο. Είμαστε καλυμμένοι στο θέμα των βασικών ειδικοτήτων εκπαιδευτικών. Υπάρχουν κενά, και όπως σχολίασε «πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο», σημειώνοντας ότι επιπλέον κενά θα καλυφθούν με τους διορισμούς της β’ φάσης.

Τόνισε ότι ήδη οι Διευθυντές των σχολείων έχουν μεριμνήσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την σωστή εφαρμογή των μέτρων που πρέπει να ληφθούν, και πως θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση των σχολείων του Λασιθίου.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έστειλε και το μήνυμα του σε Εκπαιδευτικούς και γονείς, για την νέα σχολική χρονιά, που μόλις άρχισε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.