Έτοιμο προς χρήση το γήπεδο της Κοτσυφιανής

Το δημοτικό γήπεδο της Κοτσυφιανής στη Γρα Λυγιά επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γεώργιος Ασπραδάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ομώνυμης τοπικής ομάδας, κ. Κωνσταντίνο Γερομαρκάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την πορεία της τοπικής ομάδας, η πρόσφατη ολοκλήρωση του έργου της βελτίωσης του γηπέδου (επιδιορθώσεις του υποστρώματος, τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα 5ης Γενιάς, αφαίρεση και απομάκρυνση όλων των προβληματικών τμημάτων της περίφραξης και τοποθέτηση νέας κ.α.), καθώς και η συνέχιση των έργων από τις Υπηρεσίες του Δήμου περιμετρικά του γηπέδου.

Ο κ. Ασπραδάκης, στη συνέχεια, ανέφερε τα εξής: « Σε πρώτη φάση είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί από τα αθλητικά σωματεία και τους πολίτες ένα πλήρως ανακατασκευασμένο, σύγχρονο γήπεδο το οποίο θέλουμε να λειτουργήσει ως χώρος εκγύμνασης, ψυχαγωγίας και αναψυχής παιδιών και ενηλίκων. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα συνεχίσει, όπως έχουμε υποσχεθεί,  με την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και με περαιτέρω εργασίες εξωραϊσμού του περιβάλλοντα χώρου. Έχουμε δεσμευτεί ως Δημοτική Αρχή η Γρα Λυγιά να αποκτήσει ένα γήπεδο που θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.