Έριξαν αυλαία τα Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Κινηματογράφου | Η Ελένη Βλάσση στον Planet 90,6

Με την απονομή βραβείων ολοκληρώθηκαν το 8ο «Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards» και το 2ο «Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards»

Τα συναισθήματα ανάμεικτα! Από τη μία θλίψη που για ακόμη μια χρονιά τα δυο Φεστιβάλ έριξαν αυλαία και από την άλλη υπέρμετρη χαρά που καθημερινά πολύς κόσμος συμμετείχε στην προσπάθεια των συντελεστών.

Κοινός παρανομαστής η συγκίνηση και μια τεράστια ευγνωμοσύνη για όλους που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τα φεστιβάλ είχε η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Ελένη Βλάσση που ανανέωσε το ραντεβού για χρόνου.

Το «8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards» ήταν φέτος αφιερωμένο στην “Υγεία και το Ασφαλιστικό Σύστημα” και στην Τελετή Έναρξης Προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ “Πανδημία”. Το «2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards» ήταν φέτος αφιερωμένο στα “200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση” και στο πλαίσιο αυτό προβλήθηκε η ταινία “Το Ανίκητο πλοίο της Επανάστασης” το οποίο συμπεριλαμβάνετε στο ημερολόγιο των δράσεων της επιτροπής 1821-2021.

Επίσης υπό την αιγίδα των δυο παραπάνω υλοποιήθηκαν το «2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ανατολικής Κρήτης» και το «2ο Φεστιβάλ Μουσικής».

Η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Ελένη Βλάσση στον Planet 90,6 ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στα Φεστιβάλ, το κοινό που αγκάλιασε την προσπάθεια με το χειροκρότημα του, τα μέλη των κριτικών επιτροπών, τους συνεργάτες της, και έδωσε ραντεβού για του χρόνου τον Αύγουστο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.