Έργο οδοποιίας 720.000 ευρώ στην Παχειά Άμμο

Ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο οδοποιίας

Το έργο ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής

Ολοκληρώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα έργα οδοποιίας που έχουν υλοποιηθεί στον Δήμο Ιεράπετρας με τίτλο «Βελτίωση πρόσβασης στην περιοχή Αναδασμός Παχείας Άμμου – Καβουσίου»,συνολικού προϋπολογισμού 720.000€.

Το έργο στόχευε στη διευκόλυνση της διέλευσης των οχημάτων, της μετακίνησης των αγροτών και της διακίνησης των προϊόντων.

Αφορούσε εκτεταμένες εργασίες διαπλάτυνσης, ασφαλτόστρωσης 5km δρόμου, καθαρισμούς,  κ.α.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παχείας Άμμου, κ. Γεώργιο Ραπάνη, τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ, κ. Γεώργιο Ρελάκη και τον Ειδικό Συνεργάτη-Πολιτικό Μηχανικό, κ. Σπύρο Λαποκωνσταντάκη,  επισκέφτηκαν την περιοχή και περιηγήθηκαν στο έργο.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε: «Έχουμε τη χαρά να παραδίδουμε στους κατοίκους της Παχειάς Άμμου ένα σπουδαίο έργο οδοποιίας μεγάλης έκτασης.

Η ευρύτερη περιοχή της Παχειάς Άμμου-Καβουσίου τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ραγδαία τόσο με τη δραστηριοποίηση μεγάλων εταιρειών, όσο και με επενδύσεις αγροτών.

Το έργο ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και εντάσσεται σε μια σειρά πρωτοβουλιών που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη της Παχειάς Άμμου.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, το θέσαμε ως προτεραιότητα, το σχεδιάσαμε, εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότησή του, το υλοποιήσαμε και τώρα παραδίδουμε προς χρήση ένα σύγχρονο και ασφαλές έργο οδοποιίας.

Το προσεχές διάστημα σε συνεργασία με την Κοινότητα, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα προχωρήσει στη σήμανση του οδικού δικτύου.

Στόχος μας είναι με τα έργα μας να εξασφαλίσουμε την ισόρροπη ανάπτυξη σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας ανταποκρινόμενοι σε όσα έχουμε δεσμευτεί στους πολίτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.