Έκλεισαν 8 σχολικά τμήματα στην Πρωτοβάθμια Λασιθίου λόγω νόσησης εκπαιδευτικών

Ανεστάλη από το πρωί της Παρασκευής η λειτουργία σε 4 πρωινά και 4 ολοήμερα τμήματα σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου λόγω νόσησης των εκπαιδευτικών τους.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η υπεύθυνη διαχείρισης covid της Α’θμιας Μαρία Στρατάκη, η νόσηση των εν λόγω εκπαιδευτικών, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν προχωρήσει από το υπουργείο Παιδείας οι προσλήψεις των αναπληρωτών που θα καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται, οδήγησε αναγκαστικά στο κλείσιμο των τμημάτων, έως ότου οι νοσούντες μπορούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους για να ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Σημειώνεται ότι σήμερα, μετά τον τρίτο εβδομαδιαίο οριζόντιο έλεγχο στα σχολεία, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση εντοπίστηκαν 14 θετικά σελφ τεστ σε μαθητές και 4 σε εκπαιδευτικούς.

Στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αντίστοιχα, εντοπίστηκαν 22 θετικά σελφ τεστ σε μαθητές, 1 σε εκπαιδευτικό και 1 σε άτομο σε λοιπό προσωπικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.