Ραδιομαραθώνιος για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Η πρωτόγνωρη σε όλους οδυνηρή περιπέτεια της πανδημίας από τον Covid 19 προκάλεσε την αμηχανία του άγνωστου, την αγωνία και τον φόβο για το τι επέρχεται τις επόμενες μέρες, ακόμα και την απογοήτευση σε πάρα πολλούς , ότι δεν μπορούμε να αμυνθούμε στη μεγάλη μεταδοτικότητα αυτού του ιού. Όμως ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θα το πράξουμε. Με ατομική και συλλογική ευθύνη. Υπόψη ότι για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας , αλλά και για να προστατευθούν περισσότερο εργαζόμενοι και πολίτες, αναγκάζονται όλα τα νοσοκομεία να λειτουργούν μόνο για επείγοντα περιστατικά.
Συμμεριζόμενοι την άποψη ότι κάθε ευαίσθητος επαγγελματίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το κοινωνικό σύνολο και έχοντας γνώση της μέχρι τώρα θετικής στάσης σας σε παρόμοια αιτήματα, σας προσκαλούμε για άλλη μια φορά σε συνεργασία στην αντιμετώπιση της επέλασης του κορωνοϊού. Βασικός στόχος μας είναι η δημιουργία Μονάδας Αρνητικής Πίεσης και η αγορά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ώστε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι στο φονικό ιό.
Όσο περισσότερο αλώβητοι μείνουμε τόσο κερδισμένοι θα είμαστε όλοι, για μια καλύτερη συνέχεια.
Απευθύνουμε έκκληση στον φορέα σας για τη συμμετοχή σας, με οποιοδήποτε τρόπο εσείς κρίνετε σκόπιμο, στην προσπάθειά στήριξης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στην κάλυψη των τεράστιων αναγκών του, στηρίζοντας έτσι τους εργαζόμενους σε αυτό. Συμπαραστέκεστε με τον τρόπο σας στην κοινωνία των πολιτών της ευρύτερης περιοχής , που τόσα χρόνια σας τιμά.
Με μικρό συμβολικό ποσό ή μεγαλύτερο ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε φορέα ή ιδιώτη , στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια για να δεχθούμε τις συνέπειες αυτού του αόρατου εχθρού.

Για το σκοπό αυτό διοργανώνουμε ένα άτυπο ραδιομαραθώνιο στην Ιεράπετρα, την Τρίτη 7 Απριλίου.

Ηλεκτρονικά με e-banking μπορείτε να καταθέσετε την προσφορά σας στο λογαριασμό του Συλλόγου μας (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ) στη EURO BANK 0026 0164.23.0200470403 με
ΙΒΑΝ : GR 390260164 00002302 00470403.
θα έχετε τις παρακάτω μορφές δημόσιας αναγνώρισης:
 Διαδικτυακή προβολή του ευχαριστηρίου στην ιστοσελίδα του Συλλόγου
 Συχνές δημοσιεύσεις και αναφορές σε Τοπικά Μ.Μ.Ε.
 Εκδήλωση επιβράβευσης όσων συνέβαλαν στην υλοποίηση του στόχου μας.
Περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση και λειτουργία του Συλλόγου μας μπορείτε να βρείτε στο διαδικτυακό τόπο : http://www.filoi-nosokomeiou-ierapetras.gr/
Προσδοκώντας για τη θετική σας ανταπόκριση, σας ευχαριστούμε θερμά.

AΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ,  2842025466, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ 10.00-13.00.

ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ  ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ !!! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ 2842025466 , ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ , ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ !!!!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ» ΜΕ 5000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

Το Νοσοκομείο είναι υπόθεση όλων μας !!!!Και η ελάχιστη συμμετοχή καταδεικνύει τη μέγιστη σημασία στη στήριξη του Νοσοκομείου μας!!! Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι και να μείνουμε αλώβητοι!!!!!!Σημασία έχει η συμμετοχή σε κάθε αγώνα , που γίνεται και ειδικά για το πρώτιστο των αγαθών , την υγεία!!!!!!

ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ-ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ!!!
Είναι υπόθεση όλων μας !!!!Και η ελάχιστη συμμετοχή καταδεικνύει τη μέγιστη σημασία στη στήριξη του Νοσοκομείου μας!!! Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι και να μείνουμε αλώβητοι!!!!!!Σημασία έχει η συμμετοχή σε κάθε αγώνα , που γίνεται και ειδικά για το πρώτιστο των αγαθών , την υγεία!!!!!!
Ένας αόρατος εχθρός τολμάει να μας απειλεί. Όμως στον τόπο μας απειλές δεν δεχόμαστε.

Θα αντισταθούμε όπως αντισταθήκαμε ξανά.
Με μπροστάρη την Εκκλησία και το Δήμο μας σας καλούμε σε συστράτευση για άλλη μια φορά.
Σ’ αυτό το νέο Ραδιομαραθώνιο και γνωρίζοντας καλά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, καλούμαστε ξανά να στηρίξουμε και να θωρακίσουμε όλοι μαζί το Νοσοκομείο μας απέναντι στον κορονοϊό.

Προτάσσουμε το προσωπικό και τους ΕΚΑΒίτες μας στην πρώτη γραμμή. Τους εφοδιάζουμε με κάθε μέσον προστασίας. Γιατί τους θέλουμε όρθιους. Στις επάλξεις. Είμαστε δίπλα τους.

Και συμβάλλουμε όλοι μαζί, αν ο στόχος επιτευχθεί και στη δημιουργία Θαλάμου Αρνητικής Πίεσης.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ!
Για το Νοσοκομείο μας
Για τη ΖΩΗ μας…🌈

Πάντα σε συνεργασία με τη Διοίκηση και τα όργανα του Νοσοκομείου.

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Το πρόγραμμα του ραδιομαραθωνίου:

ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

  • • 9.00-10.00  στο ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΕΝΙΚΗ, 2842023855,  
  • • ,10.00-11.00   στον ΗΧΩ FM 2842027288
  • • 11.00-12.00  , ΡΑΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙ, 2842089216
  • • 12.00-13.00 στον ΠΛΑΝΕΤ FM ,  2842024949 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Ανδρέας Μαμαντόπουλος Χαράλαμπος Κανάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.