Κάλεσμα εθελοντών για συμμετοχή στη δράση Let ‘s do it Greece 2018 στην Νήσο Χρυσή (Ηχητικό)

Let's do it Greece 2018 - Γίνε η αλλαγή που περιμένεις - σε όλη την Ελλάδα!

Ο Δήμος Ιεράπετρας συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece 2018» με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις».

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 εθελοντές, ενεργοί πολίτες, φορείς, σύλλογοι συντονίζονται σε όλη την Ελλάδα στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας.
Στόχος είναι, μέσα σε μία ημέρα, οι χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας να πραγματοποιήσουν οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.
Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 περισσότεροι από 150.000 εθελοντές θα συντονιστούν ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ακόμη μια χρονιά, με σκοπό να  μεταφέρουν το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού.
Ο Δήμος Ιεράπετρας συμμετέχει φέτος ενεργά δηλώνει στον Planet 90,6 η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη- Σκυβάλου. Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 έχουμε τις δράσεις για το «Let’s do it Greece» στην Νήσο Χρυσή και συμμετέχουν Σχολεία, Σύλλογοι, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και ο ίδιος ο Δήμος. Από την πλευρά του Δήμου λοιπόν η Δ/νση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας οργανώνει μία δράση για να καθαρίσουμε το Νησί μας. Η μεταφορά των Εθελοντών θα γίνει με σκάφος της εταιρείας ‘’Cretan daily Cruises’’, την οποία και ευχαριστούμε. Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 10 π.μ. από την Αποβάθρα.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα της Υπηρεσίας στο 2842090006 και 2842090003 μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου.

Υπεύθυνη συντονισμού της δράσης έχει οριστεί η Αντιδήμαρχος κ. Ρουμελιωτάκη Μαρία Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 η κ. Μαρία σκυβάλου – Ρουμελιωτάκη

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ