Δημήτρης Μπασλάμ radioΖουΜπαΜπαΛι Μουσική παράσταση στις 3/7 στην δημοτική πλαζ του ΕΟΤ στον Άγιο Νικόλαο και ώρα 9:00 με ελέυθερη είσοδο.


Δύο λόγια_
Τα τραγούδια του Δημήτρη Μπασλάμ  μέσα από τα τέσσερα μουσικά του παραμύθια  δημιουργούν όλα μαζί μια νέα διασκεδαστική μουσική παράσταση. Μια παράσταση βασισμένη  κυρίως στα τραγούδια  του λυρικού Γαργαληστή, του ευδιάθετου Αγησίλαγου, της ανατρεπτικής Θυμωμένης Μπετονιέρας και του κινηματογραφικού Βαρύτονου. Μια ζωντανή ορχήστρα οκτώ μουσικών μας μεταφέρει με το κέφι και την εξωστρέφειά της από τις παιχνιδιάρες Πυγολαμπίδες Κολυμβήτριες στην χορευτική Σαλοπέτα, κι από τον κουρασμένο Ήλιο  στα κίτρινα κατακίτρινα Λεμονόψαρα και στην βουλιμική Θεία που όλο και κάτι θέλει. Αυτά και πολλά ακόμα τραγούδια σε μια συναυλία για παιδιά, μαμάδες, μπαμπάδες, νονούς, θείες, γιαγιάδες … Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά  να έρθουν σε επαφή με την τέχνη της μουσικής. Της ζωντανής μουσικής.

Συμμετέχουν_
ΔημήτρηςΜπασλάμ/ Μπάσο_ΧρήστοςΠαππάς /Φαγκότο_
Edi Spaapen /Κρουστά_Θανάσης Dzingovic /Ακ. Κιθάρα_
ΛουίζαΣοφιανοπούλου/Τραγούδι_Γιάννης Μαρίνος /Τρομπόνι
Λευτέρης Τσικουρίδης/Μαντολίνο,Μπάντζο,Γιουκαλίλι_
Ορέστης Μπενέκας /Αναλογικά synthesaizer Μελόντικα

Play list_
Ναι καλά /Ήλιος/ Τενόροι / Θέλω Θέλω Θέλω/Πουλιά/ Τενόροι/ Πυγολαμπίδες Κολυμβήτριες/  Είναι αυτό/ Μάλλον Σαράντα/ Δρόμο παίρνω/ Πελεκάνος/Όταν θυμώνω/ Αν είχα/ Επίλεκτος/ Η κοιλιά μ’ πονεί/ Ελιά/ Ιπποπόταμος/ Χορεύω χορεύω/ Λεμονόψαρα/ Παπιγιόν/ Ξύπνα/Τέσσερα καρούμπαλα/ Μουσείο/Σαλοπέτα / Η Πρίζα/ Ωχ! δουλειά/ Συμφορά/ Το φιλί/ Λουλούδι/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ