Συμμετέχει και στηρίζει η Biogenus Ltd την AgroExpo 2017 (Συνέντευξη)

Η Biogenus Ltd συμμετέχει και στηρίζει την 2η Αγροτική Έκθεση AgroExpo 2017, που θα πραγματοποιηθεί 26-28 Μαΐου 2017 στον χώρο του Μισεδάκειου Σταδίου του Δήμου Ιεράπετρας.
Η Biogenus ltd είναι μία καινοτόμος εταιρεία με έδρα την Κρήτη και παρουσία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο,
με μεγάλο δίκτυο συνεργατών, που δραστηριοποιείται από το 2006 στους παρακάτω τομείς :

  • ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΟΥ
  • ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ
  • ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
  • ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

Με το κορυφαίο σύστημα ψεκασμού NOVI ο παραγωγός έχει την δυνατότητα για ομοιόμορφο ψεκασμό των φυτών του με ταχύτητα και οικονομία. Επίσης ο τρόπος χρήσης του NOVI είναι φιλικός προς τον χρήστη και ασφαλής ως προς την έκθεση του στα φυτοπροστατευτικά προϊόντα. Για  ασφάλεια οικονομία και αποτελεσματικότητα σύστημα ψεκασμού NOVI

Με το πάνω από το 70% των προϊόντων να έχουν έγκριση και στην βιολογική γεωργία δίνεται στον παραγωγό η δυνατότητα για καίριες παρεμβάσεις στην θρέψη των φυτών του , με στόχο την ενεργοποίηση των φυτών και την  ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα φυτά να μπορούν να ανταπεξέλθουν δίχως προβλήματα  σε συνθήκες στρες (είτε λόγω κλιματολογικών συνθηκών , είτε λόγω εντομολογικών προσβολών, είτε λόγω ασθενειών).

Σε συνεργασία με αξιόλογους οίκους σποροπαραγωγής του εξωτερικού η biogenus έχει μεγάλη ποικιλία σε υβρίδια τομάτας από specialty: mini plum, cherry, mini roma, brown mini plum, orange mini plum, yellow mini plum, pink mini plum,stripe mini μέχρι cluster, ροζ, καφέ και beef type τομάτες.

Με υβρίδια όπως η Zinobia, η savorty, η TT 160 κ.α.

Επίσης με πολύ καλά mini αγγούρια όπως το nireas για ανοιξιάτικη και φθινοπωρινή φύτευση και το millenios για χειμωνιάτικη.  Με πολύ μεγάλη παραγωγή και αξεπέραστη γεύση.

Η Biogenus ltd  θα την βρείτε στην AgroExpo 2017 στο περίπτερο Νο 11, ζώνη Γ.

Ακολουθεί η συνέντευξη με τον υπεύθυνο πωλήσεων της εταιρείας στην Κρήτη, γεωπόνο κ. Μάρκο Αγιανιωτάκη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ