Η BHP Βιομηχανία Παραγωγής Οργανοχουμικών Προϊόντων συμμετέχει και στηρίζει την AgroExpo 2017

Η BHP Βιομηχανία Παραγωγής Οργανοχουμικών Προϊόντων  συμμετέχει και στηρίζει την 2η Αγροτική Έκθεση AgroExpo 2017, που θα πραγματοποιηθεί 26-28 Μαΐου 2017 στον χώρο του Μισεδάκειου Σταδίου του Δήμου Ιεράπετρας.

Η ΒHP  ιδρύθηκε το 2004, με έδρα της την Καρδίτσα. Έκτοτε παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη, παραγωγή, συσκευασία και τυποποίηση υγρών οργανοχουμικών στη βιομηχανία του κλάδου.

Η BHP, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των οργανοχουμικών λιπασμάτων, βρίσκεται σε διαρκή διαδικασία βελτίωσης και παραγωγής νέων προϊόντων, φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς νιτρικά υπολείμματα στον υδροφόρο ορίζοντα και στο τελικό προϊόν της καλλιέργειας που πάει στον καταναλωτή.
Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των εγκαταστάσεων, έχουν γίνει σύμφωνα με τις πλέον υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, με προτεραιότητες την παραγωγική διαδικασία, τον ποιοτικό έλεγχο, την περιβαλλοντική πολιτική και τους κανονισμούς ασφαλείας.
Η πολύχρονη εμπειρία, η εξειδίκευση του προσωπικού μας, οι επενδύσεις σε υψηλής τεχνολογίας τεχνολογικό εξοπλισμό, η πιστοποίηση ISO και η συνεχής έρευνα – ανάπτυξη σε θέματα αναγκών θρέψης και καλλιεργειών είναι οι λόγοι που η ΒΗΡ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον τομέα των υγρών οργανοχουμικών.

Η ΒΗΡ διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Αντιπροσώπων που καλύπτει όλη την Ελλάδα, καθώς και το εξωτερικό, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της και την προώθηση των προϊόντων της. Πρόκειται για ένα δίκτυο με σημαντική εμπειρία σε θέματα καλλιέργειας, ικανό να καλύψει τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσει. Η εξασφάλιση της ικανοποίησης του πελάτη με την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας είναι στόχος πρωταρχικής σημασίας για την ΒΗΡ.

Αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής γεωργίας, για ένα πιο φιλικό και καθαρό περιβάλλον, στηρίζει την ανάπτυξη και προώθηση εδαφοβελτιωτικών οργανοθρεπτικών ζωικής προέλευσης βιολογικών προϊόντων.

Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης είναι από τα πιο εξελιγμένα και δυναμικά και στελεχώνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες, οι οποίοι μέσα σε ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστηριακό χώρο αναπτύσσουν νέα καινοτόμα προϊόντα,  με στόχο να κάνουν το όραμα της εταιρείας πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο της συνεχούς έρευνας και παραγωγής προϊόντων που βελτιώνουν την ισορροπία και υγεία των φυτών συνεργάζεται με Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού με στόχο τη μείωση του κόστους καλλιέργειας και τα υψηλά ποιοτικά επίπεδα παραγωγικότητας.

 ΒΗΡ η λίπανση που αλλάζει τα δεδομένα

Ο Επιθεωρητής πωλήσεων Κρήτης – Δωδεκανήσου τεχνολόγος – γεωπόνος κ. Εμμανουήλ Λαμπράκης μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Planet 90,6 FM για την εταιρεία και για την συμμετοχής της στην AgroExpo2017.

Ακολουθεί η συνέντευξη με τον κ. Εμμ. Λαμπράκη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ