Διπλάσια η συμμέτοχη εκθετών στην 2η Agro Expo στην Ιεράπετρα και σκέψη για μεταφορά της στην πρώην ΑΓΡΕΞ, σε μια έκταση 20 στρεμμάτων στην καρδιά της Αγροτικής παραγωγής.

Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 και ώρα 2:30 μ.μ. στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη της Ιεράπετρας, η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, κα Πελαγία Πετράκη, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κος Θεοδόσιος Καλαντζάκης και ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου, κος Θωμάς Χαριτάκης, για την πραγματοποίηση της Αγροτικής Έκθεσης Ιεράπετρας, Αgro Expo 2017.

Στη συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο όσα θα γίνουν στην φετινή αγροτική έκθεση.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, μέχρι τώρα η συμμέτοχή είναι ακριβώς η διπλάσια σε σχέση με πέρυσι, με 62 εκθέτες να έχουν κλείσει τη θέση τους, ενώ ακόμα δεν έχουν κλείσει οι προθεσμίες για τη συμμετοχή.

Το αυξημένο ενδιαφέρον φέρνει και την επέκταση της έκτασης που θα χρησιμοποιηθεί, ανατολικά στο Μισεδάκειο γήπεδο, ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δήμαρχου της Ιεράπετρας, θα γίνει μεταστέγαση της 3ης έκθεσης που ο στόχος είναι να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Η 3η Agro Expo, θα πραγματοποιηθεί το 2019 και θα επαναλαμβάνεται ανά δυο έτη.

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ