17 Μαΐου η γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον ΤΟΕΒ Ιεράπετρας (Ηχητικό)

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων έως 14 Μαΐου

Στις 17 Μαΐου έχει οριστεί η ημερομηνία της γενικής συνέλευση των εκλεγμένων αντιπροσώπων του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας και μέχρι 14 Μαΐου η δηλώσεις υποψηφιοτήτων ανέφερε στον Planet 90,6 ο πλειοψηφών στις εκλογές του ΤΟΕΒ στις 22 Απριλίου κ. Γιώργος Κουγιουμουτζάκης. Η γενική συνέλευση θα γίνει στη μικρή αίθουσα στο κτίριο Δημαρχείου.

Μέχρι τη Δευτέρα 14 Μαΐου οι ενδιαφερόμενοι, εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από την Τοπική συνέλευση Ιεράπετρας, και από τις τοπικές συνελεύσεις των τοπικών διαμερισμάτων, θα μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για συμμετοχή στο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο έχει και 4 αναπληρωματικά μέλη.

Ο ίδιος επεσήμανε στον Planet 90,6 ότι θα δηλώσει υποψηφιότητα στο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Στην συνέχεια ο κ. Γ. Κουγιουμουτζάκης αναφέρθηκε στην προσαγωγό διώρυγα Μύρτου που θα φέρνει νερό για τον εμπλουτισμό στη λεκάνη του Φράγματος Μπραμιανών, και ότι η διαδικασία τις προκηρύξεις από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι σε καλό δρόμο και αναμένεται η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Με το πρόβλημα της ανομβρίας που καταγράφεται στο νομό και σε όλο το νησί, έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για ενιαία διαχείριση υδατικών πόρων σε επίπεδο Κρήτης, αλλά και να φέρνει ποιο κοντά την «λύση» της αφαλάτωσης, ώστε να διασφαλιστούν οι αναγκαίες ποσότητες νερού και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα λειψυδρίας.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Γιώργος Κουγιουμουτζάκης