Ένα απο τα σημαντικότερα έργα του Αμερικάνικου ρεπερτορίου «Η ιστορία του ζωολογικού κήπου» του Αμερικανού συγγραφέα Edward Albee ανεβάζει στο σανίδι το «Θέατρο Εστία».

Το έργο αφορά την συνάντηση δύο ανθρώπων διαφορετικής κοινωνικής και οικονομικής τάξης στο central park της Νέας Υόρκης. Η “τυχαία” αυτή συνάντηση που ξεκινάει ως απλή καθημερινή συνομιλία θ αλλάξει την ζωή τους για πάντα… Θέματα του έργου είναι η κοινωνική ανισότητα , η απομόνωση και η ανθρωπιά.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη Ιεράπετρα στις 9:30μμ

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Μαχαιράς

Παίζουν: Χρήστος Συρμακέζης , Αλέξανδρος Μαχαιράς

Σκηνικά: Αρίστος Δασκαλάκης

Φωτισμοί: Γιώργος Χαλκίτης – Νίκος Αρετάκης

Βοηθός παραγωγής: Λία Λιανάκη

Παραγωγή: Εστία τέχνης και πολιτισμού

Γενική είσοδος: 8 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: 6 ευρώ (progressive 28420-89600)

Άνεργοι: 4 ευρώ

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

Ποια είναι η «Εστία Τέχνης και Πολιτισμού»

Η «Εστία Τέχνης και Πολιτισμού» είναι μια νεοσύστατη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία για την προώθηση του πολιτισμού, ιδρύθηκε τον Νοέμβριου του 2016 με έδρα την Ιεράπετρα . Σκοπός της είναι η μόρφωση , η ψυχαγωγία, η εκπαίδευση μέσω των τεχνών του θεάτρου και του κινηματογράφου δημιουργώντας μια εστία πολιτισμού στην Κρήτη , συμβάλλοντας στην ψυχική , αισθητική και πνευματική καλλιέργεια του τόπου μας. Στόχος της είναι να αξιοποιήσει καλλιτέχνες με εμπειρία και εκπαίδευση και να φέρει σε επαφή ανθρώπους της τέχνης από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι δραστηριότητες της είναι η παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών – ντοκιμαντέρ με θέματα τοπικά , Ελληνικά η παγκόσμιας θεματολογίας και ενδιαφέροντος , θεατρικές παραστάσεις για το ενήλικο ή παιδικό κοινό , πολιτιστικές εκδηλώσεις , σεμινάρια θεάτρου, κινηματογράφου κ.α

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ