Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το ΚΑΠΗ και το ΚΗΦΗ του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφτηκε τη Μεγάλη Πέμπτη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο, κ. Μάνο Λουτσέτη, τον Αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας, κ. Μάνο Γεωργαλάκη και τη Συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα. Κική Χασάπη Φρονιμάκη, ευχήθηκε για τις γιορτές του Πάσχα τόσο στους φιλοξενούμενους των δομών όσο και στους εργαζομένους που καθημερινά υποστηρίζουν ένα σημαντικό τομέα του δήμου, όπως οι κοινωνικές δομές.

Ο κ. Καλαντζάκης ευχήθηκε καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους, εκφράζοντας παράλληλα τη βούληση του Δήμου Ιεράπετρας να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην Τρίτη Ηλικία, μέσα από τις δομές που υποστηρίζει, όπως το ΚΗΦΗ, το «Βοήθεια στο Σπίτι», το ΚΑΠΗ, αλλά και σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Όπως τόνισε αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, στον Πρόεδρο, στη Διεύθυνση και σε όλους τους εργαζομένους του ΚΑΠΗ, του ΚΗΦΗ, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το καθημερινό έργο που προσφέρουν. Ο Δήμος Ιεράπετρας θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες δομές, υποστηρίζοντας τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ